Aktivkompetence - hele vejen rundt

v.Jeanette Buhl-Madsen 

Hos mig får du lov til at reflekterer over den forandring du ønsker. Du vil opleve at det er dig der ved bedst om dit eget liv og hvordan du vil have det fremadrettet skal være.  Jeg støtter dig med mine spørgsmål, som er kraftfulde og virksomme.

Lidt om mig selv:

Jeg har altid været meget facineret af mental sundhed i mange sammenhænge. At se mennesker vokse fra den platform hvor de havde deres udgangspunkt, f.eks. mennesker der har det svært i den livsperiode de befinder sig i, f.eks. at være pårørende til mennesker med kroniske sygdomme. Det kan være mennesker med forskellige former for demens ( Alzheimer/ Parkinson/ Lewy Body osv.                                                                     Stressramte mennesker eller menekser der har brug for sparring, til den rigtige vej videre i livet for dem.

Jeg ser det som en gave at kunne give hjælp til selvhjælp for mennesker og virksomheder, som har brug for en lysende kegle til at få det bedste frem i dem selv eller organisationen, hvad enten det er igennem en fusionering, et projekt eller nedskæringer.

Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet i 10 år på forskellige sygehusafdelinger samt hjemmeplejen og har dermed fået en stor menneskeforståelse gennem kommunikation og samarbejde.

Jeg er proffesionel certificeret ICC Coach og Teamcoach    og har mange års erfaring fra inden for kommunikation, salg, coaching og samarbejde, bl.a. fra mit arbejde i internationale medicotekniske virksomheder. Senest har jeg været leder i hjemmeplejen/plejecenter for mere end 40 medarbejdere i Kalundborg Kommune, hvor jeg har praktiseret en coachende lederstil og haft fokus på stresscoaching.

Sideløbende med min selvstændige virksomhed, er jeg konsultationssygeplejerske i en lægepraksis på deltid og læser en Master i Sundhedsfremme på RUC.


Aktivkompetence tilbyder;